Sima og Peder fra Catering4U laver mad fra bunden med passion og kærlighed

Sima og Peder fra Catering4U laver mad fra bunden med passion og kærlighed

De elsker at lave velsmagende mad fra bunden, og glæder sig til at levere mad til livets fester og sammenkomster for borgerne i Egedal og omegn.

Sima og Peder er det unge og madglade par, der står bag Catering4U – Egedals nye cateringfirma.

Køkkenet har de overtaget af Brett & Jytte fra Brett´s Dinertransportable i Værebro i Ølstykke.

Jeg har besøgt det unge par i deres store køkken på Tinghøjvej til en snak…

Mad fra bunden med et nordisk islæt

De har en mission. At levere velsmagende mad til de bedste fester og selskaber i Egedal og omegn.

Peder og Sima viser mig stolt rundt i deres køkken – og slutter i det store selskabslokale der hører til ejendommen. De har malet og sat i stand og er klar til også at tilbyde festlokale og forskellige pakkeløsninger.

Drømmen om at blive selvstændig

Det er en stor beslutning at springe ud som selvstændig, men Peder og Sima har i lang tid snakket og planlagt hvordan de ville gøre det, hvis det var dem der stod bag roret i deres egen virksomhed.

De har arbejdet som kollegaer i flere år, hvor Sima stod for anretning og servering, mens Peder er uddannet kok, oghar derfor både erfaring i madlavning og anretning.

De er begge klar over at der er en arv at løfte efter Brett og Jytte, som tidligere har haft lokalerne. “Vi er glade for at vi er blevet taget så godt imod i Egedal, og vi vil gøre os umage for at skabe de bedste madoplevelser for vores kunder” smiler Sima og Peder.

En god start

Catering4U har haft en god start er og er blevet taget godt imod i lokalområdet. De har overtaget nogle arrangementer fra den tidligere ejer, men der er stadig plads i bogen til flere arrangementer, og det unge par glæder sig for alvor til at få hilst på de mange lokale kunder.

De er klar til at tilberede forårets påskefrokoster, hvor de har fået sammensat en populær menu med mulighed for individuel tilpasning. Sima fortæller, at de på deres hjemmeside har flere forslag til festmenuer, men at det altid er muligt at tilpasse fuldstændig efter kundernes ønsker og smag.

Et stort og varmt velkommen til Catering4U – Egedals nye leverandør af mad ud af huset til selskaber og fest. Jeg håber at de vil blive taget rigtig godt imod – de brænder i hvert fald for at skabe gode madoplevelser for os alle!

Har du brug for en mad til et arrangement eller selskab, så glæder Sima og Peder sig til at finde en smagfuld løsning tilpasset jer.

Ring på tlf. 30 60 55 30 eller send en mail til Catering4u@outlook.dk

Catering4u IVS
Tinghøjvej 5,
3650 Ølstykke

Læs mere og se menuer på deres hjemmeside: https://www.catering4u.dk/

Catering4U er også at finde på Facebook: https://www.facebook.com/catering4udk/

Fremhævede virksomheder

Loader…