Så er Egedal Virksomhedsguide officielt i luften!

Så er Egedal Virksomhedsguide officielt i luften!

Vi har tyvstartet lidt i løbet af 2020, men nu gør vi det officielt: Egedal Virksomhedsguide er i luften!

Vi (Pernille og Mikkel) har arbejdet på virksomhedsguiden igennem et halvt års tid. Det hele startede egentlig med, at vi kunne se et akut behov for at samle og promovere de lokale muligheder for takeaway og særlige tiltag fra de lokale virksomheder under coronakrisen. Det rykkede vi på, men ret hurtigt kunne vi se, at behovet for et samlet overblik over de lokale erhvervsdrivende ville række ud over COVID-19-tiden. Derfor gik vi i gang med Egedal Virksomhedsguide, som vi nu er klar til at præsentere for omverdenen 🙂

Vi håber, at du vil tage godt imod guiden, uanset om du er borger eller virksomhed i Egedal.

Vi har gjort os umage med at skabe en brugervenlig og indbydende guide, som meget gerne skulle resultere i mere lokal handel – til glæde for vores lokalsamfund. Støder du på fejl eller mangler, eller har du et forslag til forbedringer, så hører vi gerne fra dig – kontakt os her.

Herunder får du teksten fra den pressemeddelelse, vi har skrevet i dagens anledning:

Ny, lokal virksomhedsguide skal hjælpe borgere og erhvervsliv i Egedal

Hvor finder du en lokal advokat, skrædder, VVS’er, massør eller gårdbutik? Det – og meget mere – kan du finde svar på i Egedal Virksomhedsguide, som rummer alle kommunens virksomheder inddelt i 44 forskellige kategorier.

“Kort fortalt håber vi på, at Egedal Virksomhedsguide kan gøre det lettere for borgerne at støtte det lokale handels- og erhvervsliv. Og så håber vi, at virksomhederne samtidig får mulighed for at nå ud til flere lokale kunder”, siger Pernille Bloch Madsen, der er en af initiativtagerne bag guiden og til daglig driver Vores Egedal.

Sammen med Mikkel Davidsen fra Ølstykke-virksomheden Fortius Kommunikation har Pernille Bloch Madsen udviklet Egedal Virksomhedsguide for at hjælpe de lokale erhvervsdrivende, der er under pres i disse år, blandt andet fra den stigende nethandel.

Guiden skal understøtte den lokale handel

“Vi er nødt til at handle med de lokale virksomheder, hvis vi fortsat gerne vil kunne købe de ydelser og produkter, vi har brug for, lige rundt om hjørnet. Onlinehandlen hos de hos de store, internationale webshops er vokset markant de senere år, og den udvikling kan og skal vi ikke bremse. Men forhåbentlig kan vi få sat mere fokus på, hvorfor det er vigtigt også at støtte Egedals lokale erhvervsdrivende”, lyder det fra Mikkel Davidsen.

Siden marts 2020 har COVID-19 sat sit præg på hverdagen i Danmark, ikke mindst for de mindre virksomheder. Mange erhvervsdrivende er pressede i denne tid, men den lokale opbakning ser heldigvis ud til at være til stede.

“Vi oplever, at der er rigtig mange borgere, der gerne vil støtte op om butikkerne og virksomhederne i Egedal. Det har vi set gennem hele coronakrisen, og det er virkelig positivt. Men vi oplever også, at det kan være svært at få et overblik over, hvilke lokale virksomheder der findes i de forskellige brancher. Det tilbyder vi nu en løsning på”, siger Pernille Bloch Madsen.

Overblikket over det lokale erhvervsliv kan man altså nu få i Egedal Virksomhedsguide, hvor de mange virksomheder er inddelt i 44 forskellige kategorier. Det er også muligt at søge på virksomheder i en specifik by i Egedal.

Guiden er som udgangspunkt gratis for lokale virksomheder at komme med i – dog kun med basisoplysningerne firmanavn og kontaktinfo.

“Vi har valgt at gøre det gratis at komme med i guiden med virksomhedens basisoplysninger, og så har vi holdt prisen for en udvidet virksomhedsprofil nede på et lavt niveau (2.000 kroner ex. moms for et år, red.). Det gør vi, fordi vi ønsker, at så mange erhvervsdrivende som muligt kommer med i guiden og dermed får mulighed for at markedsføre sig over for lokalområdet”, siger Mikkel Davidsen.

Er der en virksomhed, du ikke kan finde i guiden, er du velkommen til at kontakte os – så tilføjer vi den.

DU KAN SE MERE OG “PRØVEKØRE” EGEDAL VIRKSOMHEDSGUIDE HER.

Fremhævede virksomheder

Loader…