Radius: Fra
Radius:
km Set radius for geolocation
Søg

Det skal være let for Egedals borgere at finde og bruge de lokale håndværkere, behandlere, butikker og andre erhvervsdrivende. Samtidig skal det være let og prisvenligt for det lokale erhvervsliv at gøre sig synlige over for potentielle, lokale kunder.

Dét er vores ambition – og derfor har vi oprettet Virksomhedsguiden.

Din lokale virksomhedsguide er inddelt i brancher, så du let kan finde de lokale virksomheder inden for eksempelsvis Anlægsgartner og Haveservice eller Autoværksted og Mekaniker. Du kan også søge på et specifikt, geografisk område.

Har du en virksomhed, som skal med i Egedal Virksomhedsguide, så kontakt os. Det er gratis at blive optaget i guiden med virksomhedens basisoplysninger firmanavn, adresse og tlf.nr.

Læs mere om mulighederne for din virksomhed her.

NB: Virksomhedsguiden er som udgangspunkt for alle lokale virksomheder. Vi forbeholder os dog retten til at fjerne virksomheder, der ikke driver forretning på hæderlig vis og/eller lever op til basale krav til kundeservice.


Hvorfor bruge lokale virksomheder?

Der er en masse fordele ved at bruge de lokale erhvervsdrivende.

For det første er erhvervslivet med til at skabe en levende kommune med muligheder for at købe de ydelser og produkter, du har behov for i dagligdagen, lige om hjørnet. De lokale erhvervsdrivende er i høj grad med til at skabe et attraktivt nærmiljø, der er værd at bo og leve i.

For det andet støtter du indirekte velfærden og foreningerne i kommunen, da de lokale virksomheder både bidrager økonomisk og med arbejdspladser, samt fritidsjobs og praktikpladser til Egedals unge mennesker. Samtidig støtter mange lokale erhvervsdrivende forenings- og idrætslivet med gaver og sponsorater.

Sidst, men ikke mindst, så opnår du ofte en bedre service og en bedre pris ved at bruge de lokale erhvervsdrivende. Transportudgifterne er små, og virksomhederne vil gå langt for at give dig ekstragod service, da de er afhængige af tilfredse, lokale kunder.

Brug Virksomhedsguiden på Vores Egedal – fordi det er bedst lokalt!