Adresse & Kontakt

Vores adresse

Åkandehaven 140, 2765 Smørum

GPS

55.738525615764, 12.307971163654

Telefon

Det lokale Smørum-firma SD Teknik er specialister i rådgivning og installation af alarmsystemer med eller uden abonnement.

SD Teknik mere end 20 års erfaring med salg, service og installation af tyverialarmer. Indehaver Stefan Darmer  lægger stor vægt på at de alarmsystemer han sælger er driftsikre og nemme at betjene, så man som kunde kan føle sig tryg ved sin alarmløsning.

SD Teknik har deres helt eget koncept, som giver kunderne de mest fleksible alarmløsninger og som kan tilpasses individuelt efter kundernes behov og ønsker.

Med installation af en Smartalarm fra SD Teknik, kan du selv vælge om du ønsker den overvåget af Securitas kontrolcentral fra kun kr.179,- pr. måned inkl. appstyring, eller om du kun vil benytte den gratis appstyring. Valget er dit.

SD Teknik er klar til at rådgive og svare på eventuelle spørgsmål, og du er altid velkommen til at kontakte Stefan, hvis du vil have et uforpligtende sikkerhedstjek.

Når du vælger en sikkerhedsløsning fra SD Teknik ejer du alarmsystemet og det installeres af faguddannet elektrikere. Her er aldrig nogen bindingsperioder, uventede abonnementsstigninger.

Når du vælger en løsning fra SD Teknik sørger de både for planlægning, installation og grundig instruktion.

Kontakt SD Teknik på tlf. 20 96 13 38 eller mail info@sdteknik.dk

Læs mere på www.sdteknik.dk

Hvad siger kunderne?
SD Teknik har topkarakter på Trustpilot. Over 450 anmeldelser fra tilfredse kunder.
Læs anmeldelserne her: www.trustpilot.com/review/sdteknik.dk

Søren S. skriver:
Vi oplevede at få super god rådgivning om behov fra Stefan Darmer. Priserne er gennemskuelige. Vi valgte selv at montere alarmsystem, men det hele var konfigureret af Stefan på forhånd og han kom og afleverede det personligt istedet for at sende med post, så vi fik lidt yderligere instrukser. Super service! og alarmsystemet fungerer upåklageligt!!
Bedste anbefalinger herfra

Peter Nielsen skriver:
Efter at have tjekket trustpilot for mulige leverandører af tyverisikring fandt jeg SD teknik. De lever fuldt op til de bedømmelser og oplevelser folk har haft.
Jeg ville ikke løbe ind i de skjulte priser for anlæg, ekstraomkostninger/prisstigninger/op- og nedtagning og hvad folket ellers har prøvet med Verisure, G4S og andre. Derfor jeg valgte SD teknik, da ALLE priser var på deres hjemmeside.
Jeg fik en sindssyg god service og en yderst sober vurdering af hvilket anlæg som passede bedst til mit rækkehus.
Efter gennemgang og en snak satte de anlægget op med det samme og jeg er nu den lykkelige ejer af et tyverisikringsanlæg til kun 6204 kr. inklusiv abonnement på 6 måneder via Securitas som kan opsiges, hvis jeg ikke ønsker det længere.
Dette er altså et firma man bør bakke op omkring!

 

 

(Sponsoreret indhold – SD Teknik er virksomhedsmedlem på Vores Egedal)

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Uddyb gerne din oplevelse
captcha-input
Hvor mange stjerner?
Publicer ...
Din bedømmelse er blevet indsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed