Service Centret i Ølstykke er dit lokale Hella Service Partner-værksted. Har du brug for en pålidelig mekaniker, så er her stedet for dig. På værkstedet kan du få repareret alle bilmærker til konkurrencedygtige priser.

Service Centret er ejet af Johnny Sørensen, som i juni 2018 kunne fejre 25-års jubilæum, siden han startede op i Ølstykke. Dengang hed virksomheden Ølstykke Discount Biler, som dog hurtigt blev ændret til det nuværende navn.

Johnny sætter en ære i tilfredse kunder. På virksomhedens Facebookside kan du følge med i de nye tiltag og aktuelle tilbud, og her kan du også læse andre kunders vurderinger af værkstedet.

Service med stempel
Få dit stempel med service efter forskrifterne. Hvis du gerne vil beholde din BMW, Volkswagen, Volvo, Peugeot, Mazda eller noget helt sjette i mange år, bør du sørge for, at den får serviceeftersyn efter fabriksforskrifterne. Så bliver alt undersøgt og repareret på autoværkstedet, som det skal, og du får det eftertragtede stempel i servicehæftet. Det giver en bedre brugtpris, når du skal sælge bilen.

Hvis der stadig er garanti på bilen, er det i øvrigt et krav for at bevare garantien, at du får udført service efter forskrifterne. Det er imidlertid ikke kun autoriserede værksteder, der kan foretage eftersyn efter fabriksforskrifterne på din bil. Det kan frie værksteder også, bare de følger forskrifterne og bruger reservedele af den kvalitet, bilfabrikken kræver.

Hos Service Centret – Hella Service Partner bruges kun OE-godkendte reservedele, og du kan altid kræve tilbud på eftersyn efter forskrifterne, så tryghed og den bedste pris følges ad.

Se mere på virksomhedens hjemmeside, hvor du også kan bestille tid, eller følg med på deres Facebookside.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Uddyb gerne din oplevelse
captcha-input
Hvor mange stjerner?
Publicer ...
Din bedømmelse er blevet indsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed
Pernille Bloch Madsen 13. december 2020 
Serviceniveau
Prisniveau
Kvalitet
Vil du bruge virksomheden igen?

Servicecentret har været min faste mekaniker i snart mange år.
Jeg har altid været tilfreds. Et højt serviceniveau og kommunikationen er god. Aldrig nogen ubehagelige overraskelser, da Johnny altid ringer, hvis der viser sig at være mere end først antaget.