Adresse & Kontakt

Vores adresse

Dam Holme 4b 3660 Stenløse

GPS

55.777536, 12.199414

Telefon

Egedal Fjernvarme A/S er et kommunalt ejet fjernvarmeselskab, som har til formål at levere fjernvarme billigst muligt til selskabets kunder.

Egedal Fjernvarme A/S er i gang med en strategisk udrulning af fjernvarmenettet, så forbrugerne i Stenløse, på sigt i Ølstykke og den nye Egedal Stationsby får adgang til billig fjernvarme.

De seneste år har Egedal Fjernvarme A/S arbejdet intenst på at strømline og slanke alle arbejdsgange og processer, samt trimme og tune kedlerne, så der udvikles maksimal varme ved forbrændingen. Endvidere har selskabet udskiftet en del ældre fjernvarmerør med langt mere velisolerede rør, hvilket har mindsket ledningstabet.

Miljørigtige løsninger

Det er meget oppe i tiden, at vi alle skal tænke i vedvarende energi og dermed yde et bidrag til reduktionen af CO2-udledningen via en konvertering fra olie, gas og el til biobrændsler eller anden vedvarende energi. P.t. fyrer vi med træpiller på såvel Maglevad som i Stenløse Syd. Det nye, store værk på Maglevad skal baseres på træflis, hvilket vil betyde en reduktion i produktionsprisen, idet teknologien er kommet så vidt, at vi populært sagt kan udnytte energien i træflis op til 120 procent.

Solenergi – mindsker CO2-udslip og reducerer prisen

Egedal Fjernvarme A/S tænker også i solenergi. Lige nu er der etableret 500 kvadratmeter varmepaneler i Stenløse Syd. De kan udvides med yderligere 500 kvadratmeter, og vi har også reserveret et areal på små 10.000 kvadratmeter på Maglevad til en kombination af varme- og solpaneler. Dette vil mindske CO2-udslippet og samtidig reducere prisen per MWh – til glæde for miljøet og forbrugerne.

Derudover er det også tanken, at de tre gasbaserede varmeværker på Lærkeskolen, Stengårdsskolen samt Toftehøjskolen med tiden skal nedlægges, og forbrugerne – skoler, institutioner og et betydeligt antal lejligheder – vil blive tilkoblet det mere miljøvenlige fjernvarmenet. På den korte bane betyder det, at Lærkeskolen fra efteråret 2017 bliver fjernvarmeforsynet fra Maglevad.

Hvad vil det koste at få konverteret til fjernvarme?

Se priseksempel på Egedal Fjernvarmes hjemmeside.

Hvornår kan du komme på?

Udrulningen sker i etaper, hvor første etape er veloverstået. Sidste etape forventes at være gennemført i 2019. Læs mere om etaperne og tidsplanen på Egedal Fjernvarmes hjemmeside.

Yderligere information

Vil du høre om muligheden for, hvornår du kan komme på fjernvarmen eller har andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os:
Jørn Arne Nielsen, tlf. 72 59 62 47

Der er mange former for energi, der kan blive brændt af på et fjernvarmeværk. Her en dejlig kælketur i Stenløse Syd 🙂

Egedal Fjernvarme A/S
Dam Holme 4b
3660 Stenløse

Mail: 
Hjemmeside: http://egedalfjernvarme.dk

(Sponsoreret indhold. Egedal Fjernvarme A/S er virksomhedsmedlem på Vores Egedal)

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Uddyb gerne din oplevelse
captcha-input
Hvor mange stjerner?
Publicer ...
Din bedømmelse er blevet indsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed