Er coaching noget for mig?

At gå til en coach, betyder ikke du er i livskrise, det kan faktisk også være, hvis du ønsker klarhed. Det kan også være du allerede ved hvilken retning du gerne vil, men mangler redskaberne til at føre det ud i livet., i Egedal, i verden.

Er det noget du kan genkende dig selv i?

Når du mangler klarhed

Gennem coaching hjælperjeg dig med at sætte ord på dine ønsker, dine behov og dine udfordringer. Vi går på opdagelse i dit liv, arbejder med den følelse af at noget ikke er som det skal være, som du har i kroppen.

Når du ved hvad du vil, men mangler værktøjerne til at komme i mål

Det kan være du ved, hvad det er du ønsker for dig selv, men du kan ikke helt se vejen frem foran dig. Jeg hjælper med at bane vejen for dig, sammen med dig, hvor vi graver ned og finder resten af isbjerget, og ikke kun ser på toppen i overfladen.

Gennem strategisk spørgeteknik, vil jeg arbejde med dig. Du behøver ikke kunne formulere din udfordring, alle har en uden nødvendigvis at vide det på forhånd.

Jeg vil hjælpe dig med at finde de svar du søger, i dig selv, du får derfor ikke nogen direkte svar eller resultater fra mig, men vi finder dem sammen.

Coaching by Elgaard
Ørnebjergvej 1
3650 Ølstykke

Tlf: 21 47 60 89
Mail: sara@saraelgaard.dk
Hjemmeside: www.saraelgaard.dk
Facebook: https://www.facebook.com/CoachingbyElgaard

Et par ord om mig:

Jeg tog beslutninger i mit liv baseret på ‘normalen’ og hvad der virkede samfundsmæssigt korrekt. Det gjorde på ingen måde mit liv bedre, og derfor begyndte jeg at lede efter hvem jeg er og hvad jeg vil. Det har ledt mig til hvor jeg er nu, og jeg elsker at kunne hjælpe andre med samme rejse.

Det at kunne hjælpe andre med at finde ro, tro på dem selv og hjælpe dem i mål, gør mit arbejde til noget af det mest givende jeg har været en del af.

 

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Uddyb gerne din oplevelse
captcha-input
Hvor mange stjerner?
Publicer ...
Din bedømmelse er blevet indsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed