Hvorfor vælge at bruge lokale virksomheder?

Hvorfor vælge at bruge lokale virksomheder?

Der er MANGE fordele ved at bruge de lokale erhvervsdrivende.

For det første er erhvervslivet med til at skabe en levende kommune med muligheder for at købe de ydelser og produkter, du har behov for i dagligdagen, lige om hjørnet. De lokale erhvervsdrivende er i høj grad med til at skabe et attraktivt nærmiljø, der er værd at bo og leve i. Det gælder i høj grad også i Egedal.

For det andet støtter du indirekte velfærden og foreningerne i kommunen, da de lokale virksomheder både bidrager med indtægter til kommunekassen og arbejdspladser til Egedals borgere. Samtidig er de lokale erhvervsdrivende også ofte sponsorer, trænere, ledere og frivillige i vores mange foreninger. Det er også i de lokale virksomheder, at vores unge mennesker måske kan få et fritidsjob eller en praktik- eller læreplads.

Sidst, men ikke mindst, så opnår du som kunde ofte en bedre service og en bedre pris ved at bruge de lokale erhvervsdrivende. Transportudgifterne er små, og virksomhederne vil gå langt for at give dig ekstragod service, da mange er afhængige af tilfredse, lokale kunder.

Vi har et mål om at øge lokalsamfundets fokus på de lokale virksomheder – fordi vi ved, at der er SÅ mange i alle kanter af kommunen, der gør et virkelig godt stykke arbejde. Og fordi vi med egne øjne har set den drivkraft, der skabes, når Egedals erhvervsdrivende, kommune, foreninger og borgere trækker i samme retning.

Det fik os til at starte Egedal Virksomhedsguide. Køb lokalt – det er der sammenhængskraft i!

Fremhævede virksomheder

Loader…