Hvem skal have Egedals Erhvervspris 2021

Hvem skal have Egedals Erhvervspris 2021

Traditionen tro uddeler Kultur- og Erhvervsudvalget årets erhvervspris 2021 i forbindelse med Midsommerkuren, og nu er det tid til at indstille din kandidat til Egedal Kommunes Erhvervspris 2021.

Sidste gang Egedal Kommunes Erhvervspris blev uddelt var det Klaus Jakobsen fra Egedal EL der løb med den fornemme pris.

Kom med dit bud på en virksomhed eller person, der har udvist rummelighed og socialt ansvar, fundet nye forretningsidéer eller på anden måde gjort en særlig indsats i forbindelse med COVID 19. I år lægges vægt på ”corona-kreativitet”, når prisen uddeles.

Kriterierne for uddeling af erhvervsprisen

Egedal Kommunes Erhvervspris uddeles en gang om året og gives til en lokal virksomhed eller person, der har udvist rummelighed og socialt ansvar eller på anden måde har gjort en særlig indsats i forbindelse med COVID-19 nedlukningen, på et eller flere af følgende punkter:

  • Har ydet en speciel indsats for lokalområdet ved at igangsætte eller tage initiativ til tiltag, der har inddraget andre virksomheder eller foreninger i kommunen.
  • Har ydet en særlig indsats for det rummelige arbejdsmarked, herunder fleksible arbejdsforhold, eller på anden måde viser socialt ansvar.
  • Har igangsat tiltag under COVID-19, som har været nyskabende, fx teknologisk eller ledelsesmæssigt.

Derudover er det eneste krav, at virksomheden er ”hjemmehørende” i Egedal Kommune.

Fristen for indsendelse af indstilling af kandidater til erhvervsprisen er søndag den 6. juni 2021 på mail: erhverv@egekom.dk

Vil du vide mere eller har spørgsmål så kontakt Jane Mortensen på telefon:7259 6259 eller mail: erhverv@egekom.dk

Fremhævede virksomheder

Loader…