Hardenberger Skilte – 40 års jubilæum og “still going strong”

Hardenberger Skilte – 40 års jubilæum og “still going strong”

At kunne fejre 40 års jubilæum er absolut ikke alle virksomheder forundt. Det kræver at man er gjort af et helt særligt stof. Og det er der ingen tvivl om at Hardenberger Skilte i Ølstykke er. Det har jeg selv glædeligt erfaret! Skiltefirmaet har udviklet sig gennem tiden, og har formået at skabe mange trofaste kunderelationer, og samtidig udvide porteføljen.

Profil

Virksomheden ligger på Svalehøjvej ved Værebro. Hardenberger Skilte beskæftiger sig med alt hvad en virksomhed kan have brug for i forbindelse med reklame.  De laver skiltning til både indendørs og udendørs brug, dekoration på biler og vinduer, tryk på tøj, grafisk arbejde og også salg af visitkort, foldere og brochurer – kort sagt alt indenfor firmaprofilering.

Der er ingen tvivl om, at Hardenberger Skilte er kendt i lokalområdet for at levere kvalitetsarbejde hver eneste gang. En virksomhed med høj faglighed og serviceniveau, der holder hvad de lover både hvad angår kvalitet, levering og pris – og det er værdier kunderne værdsætter.

Avisudklip fra overtagelsen

Mit bekendtskab med Kurt

Jeg lærte ejeren af Hardenberger skilte, Kurt at kende, da jeg i tidernes morgen for fem år siden startede op som selvstændig med EgedalForum, som Vores Egedal hed dengang. Jeg kom med i et lokalt erhvervsnetværk, hvor Kurt også var medlem.

Kurt blev en af mine allerførste betalende kunder. Han sagde at han gerne ville annoncere på hjemmesiden, fordi han godt kunne lide mit projekt og min idé, og kunne se at jeg brændte for mit arbejde. Han har samtidig i årene frem været god at spille bold op af, hvis jeg havde en idé eller en betragtning og havde brug for et godt råd. Hjælpsomhed er en egenskab jeg holder meget af ved mennesker.

Udover at drive virksomhed i Egedal støtter Hardenberger Skilte også lokalsporten. Han er sponsor i flere foreninger og sportsklubber, bl.a. Ølstykke FC, HØJ Håndbold, Speedwaykører Mikkel Michelsen og Værebro Golf.

På besøg

Skilte i gode gamle dage

Jeg bliver altid i godt humør, når jeg stikker snuden forbi Svalehøjvej. Åbner døren til værkstedet og bliver mødt med et højt “Hvad Søren er det dig, Pernulle” gennem det store lokale! Altid er de i gang med et eller andet for mig fascinerende projekt. En varevogn der skal have monteret folie dekoration – eller nogle kæmpe udprint af et eller andet spændende! Alt med velkendte logoer fra nær og fjern. Det er et sted man får lyst til bare at snuse rundt, og blive inspireret til alle de mange reklamer min lille virksomhed kunne få.

Stemningen i teamet er lun og humoristisk, samtidig med at de er dybt seriøse og passionerede omkring deres arbejde

Glad på arbejde hver dag

Jeg spørger Kurt om aldrig han bliver træt af sit arbejde. Han fortæller mig, at han faktisk er glad hver eneste dag han tager afsted på arbejde. Arbejdet er meget alsidigt og spænder bredt. Den ene arbejdsdag kan gå med computer arbejde, layout til skilte og dekoration af biler, næste dag kan det bestå i at grave pæle ned til skiltning, eller at stå på et stillads og opsætte facadeskilte. Det er det alsidige i jobbet og de mange mennesker man kommer i kontakt med, der passer hans temperament så godt.

Skiltebranchen gennem årene

Skiltebranchen er en branche, der har forandret sig meget gennem årene. Da Kurt startede i lære som skiltemaler i 1978 var det et decideret håndværksfag, hvor det meste blev lavet i hånden. “og det var de værste kemikalier der blev brugt”. En sikker hånd skulle der til. Bla. dengang han fik til opgave at tegne noderne til “Alfred skal giftes nu til morgen” på en flyvemaskine, da Simon Spies blev gift med Janni, “Det var en sjov opgave, som man ikke sådan glemmer”.

I dag foregår en stor del af arbejdet på computeren og ved hjælp af en kæmpestor printer og skæreplotter. Konkurrencen er også blevet hårdere med tiden og mere broget.

Hardenberger Skilte har været med hele vejen, og er stolte over at mange af deres kunder også er langvarige bekendtskaber.
Til trods for den meget hårde konkurrence og de mange muligheder for at købe billigere alternativer på nettet.

Flere nye skiltefirmaer slår sig op med en nyanskaffet stor printer og tilbyder “det hele for det halve”, men uden erfaring med materialerne de benytter. Det kan f.eks. være bilreklamer, som bliver monteret med den helt forkerte folietype med dårlig lim som kan brænde sig ind i lakken, og som i sidste ende kan blive meget kedeligt for kunden. Andre bestiller messeudstyr via nettet, men har ikke den fornødne forstand på valg af materialer og opløsning af billeder og logo, så det færdige resultat ender med ikke at blive brugt – eller endnu værre giver et helt forkert indtryk af virksomhedens professionalisme.

Det er helt normalt at kunder vil prøve at finde billige løsninger, men det kan ikke altid betale sig. Hardenberger er selvfølgelig glade, når kunder vælger den rigtige løsning og efterfølgende vender tilbage med beskeden om at den gode kvalitet har været savnet.

Hardenberger Skiltes historie

​Hardenberger skilte blev grundlagt i 1978 af Margith Hardenberg og Gustav Berger heraf navnet Harden-Berger. De startede i Jyllinge og på Skatskærvej i meget små omgivelser. Efter parrets død i 97 overtog deres søn virksomheden og De flyttede til større lokaler. Kurt købte og overtog Hardenberger Skilte i februar 2010. efter at havde været ansat hos Hardenberger siden 1988. Den dag i dag har Hardenberger stadig gode gamle kunder, som har holdt ved siden 1978.

Jubilæum med manér

Kurt glæder sig til at fejre Hardenberger Skiltes 40-års jubilæum, og inviterer forretningsforbindelser, leverandører og venner af huset til reception på adressen, den 25. maj 2018 kl 13-17. Her vil både være lidt godt til ganen og øret.

…hvis ikke du vidste det, så har Hardenberger Skilte sit helt eget “Husband” siger Kurt med glimt i øjet. Bandet hedder The mean beats. Det er for øvrigt dem som laver musikevents og giver overskuddet fra deres arrangementer til div. Idrætsforeninger i Ølstykke.

Har du brug for inspiration til hvordan din forening eller virksomhed får OPMÆRKSOMHED NOK, så tag et kig på Hardenberger Skiltes hjemmeside :-)

Sponsoreret indlæg – Hardenberger Skilte er virksomhedsmedlem på Vores Egedal.

 

Fremhævede virksomheder

Loader…