Duckert & Co. fylder 20 år

Duckert & Co. fylder 20 år

Butikken Duckert & Co. fylder i dag 20 år! Det er ikke alle butikker forundt.

Der er sket meget i løbet af de mange år i centret – og med corona i ryggen, er det da også med en ekstra taknemmelighed og glæde, at Malene har pyntet op i butikken med flag og forberedt fire festlige dage med både bobler, søde sager og masser af gode fødselsdagstilbud.

Ikke kommet sovende til butikkens succes! 

Malenes eventyrlige butik, det lækre udvalg og høje serviceniveau begejstrer stadig butikkens mange både gamle og nye kunder. Malene er heller ikke kommet sovende til den succes butikken har. Det kræver benhårdt arbejde og dedikation hver eneste dag.

For 20 år siden var den 32-årige Malene rystende nervøs. Der var meget på spil. Alenemor uden den store opsparing. Men hun måtte det bare. På trods af et visitkort med titler som teknisk assistent og også webdesigner. Det gjorde hende bare ikke glad at sidde foran computeren og arbejde hele dagen.

Det gjorde minderne om tiden som ekspedient i Illum til gengæld…

Inden åbningen var der gået meget forberedelse forud. Hun havde besøgt kommunen, og havde fået rapporter hjem om demografiske forhold, som var blevet nærstuderet.

Flere dage havde hun siddet på en bænk i centret i Stenløse og studeret folk. Hvilke poser bar de på, hvem var de? Var der kunder i centret, som ville bruge penge i hendes butik med det koncept hun havde i tankerne? Ingen kan sige at Malene ikke går grundigt til værks. Og det er vist en af nøgleordene for Malene. “Jeg er ikke født med en guldske i munden, og jeg er aldrig kommet sovende til noget” smiler Malene. Hun gør sig umage i det hun gør.

 20 års fødselsdag

I dag er hun bare rigtig glad. Hun elsker sit job. Hun elsker sin butik – og hun elsker kunderne! Der er heller ikke nogen tvivl om at kunderne elsker Duckert & Co. Butikken har i årenes løb oparbejdet en bred og trofast kundeskare. Allesammen kvinder med hang til lækre sager – eller mænd der vil forkæle deres elskede.

Malene er ikke i tvivl. “Man kan købe tøj alle steder – men hvis du vil have at folk skal komme igen, så handler det om følelser. At være på bølgelængde og føle sig godt tilpas ved at være her, når du kommer ind ad døren. At få den hjælp og vejledning som lige netop du har brug for. Nogle kan lide tæt kontakt, mens andre ikke. Det skal man kunne mærke”.

Malene takker for den store opbakning hun og butikken har fået gennem årene – og også gennem corona-tiden.

Hun glæder sig til mange flere år i butikken – og til de kommende fire festlige jubilæums-festdage!

 

 

Fremhævede virksomheder

Loader…