Besøg hos TVH Biler i Stenløse

Besøg hos TVH Biler i Stenløse

Jeg har inviteret mig selv på virksomhedsbesøg hos autoværkstedet TVH-Biler i Stenløse. Begge indehavere Torben Vang Hansen og Martin Arper Jensen har afsat tid til at snakke med mig. Dejligt at blive taget så godt imod.

Flagene vejrer i vinden, da jeg ankommer til det store værksted på Frydensbergvej i Stenløse. Jeg åbner døren og træder indenfor.
Bliver mødt af den der velkendte duft. Jeg har altid godt kunne lide værksteder. At nogen går og reparerer biler og skramler med et eller andet, som jeg ikke har forstand på. Duften af olie og som regel også god musik i baggrunden.

Jeg bliver mødt af to smilende ansigter, som byder mig velkommen. Et par kunder skal lige betjenes, mens jeg kigger mig lidt omkring.

Det er et stort og pænt værksted.

En ordentlig basse

Det er noget af en basse, der venter mig, da jeg bliver budt ind på kontoret (…og det er hverken Torben eller Martin jeg tænker på her! ….næh nej, men en kæmpestor og svampet fredagssnegl. En af de dér, som bare smelter på tungen og smager så fuglene synger. Og jeg som skal passe på med den slags! Det må blive i morgen….hm hm. 🙂

Der er købt basser til hele værkstedet. Torben kan vist godt lide at forkæle sine folk.

I det hele taget er der også en god stemning og varme, og grobund for en god snak.

Lidt historie

Torben fortæller, at han oprindeligt åbnede TVH Biler i Veksø i 1991, ved siden af hvor Netto ligger i dag.

Til at starte med var det autoreparationer og pladearbejde. TVH Biler importerede også biler fra Schweiz og Sydtyskland. Der gik ikke længe før det faste job blev opsagt og Torbens opmærksomhed kunne bruges fuldt på hans eget firma.

Det gik godt i forretningen og i 1997 investerede Torben i et nyt og større værksted centralt beliggende i Stenløse på Frydensbergvej med en god synlighed ud til Frederikssundsvejen. Det er her værkstedet ligger i dag.

Hele TVH-teamet har flere gange rejst ned og set Le Mans. Denne bil har alle “de store navne” signeret.

“Livslærling”

Jeg spørger ind til hvordan Martin er kommet ind i firmaet og blevet partner.

Torben fortæller, at Martin startede i lære på værkstedet. Lige fra start har de to fungeret rigtig godt sammen. Martin havde det samme værdigrundlag som Torben og tog ansvar helt fra begyndelsen.

Torben er engang blevet fortalt af en klog mand, at man en gang i livet møder sin “livslærling”- og det er sådan han betragter Martin. En man kan “give sin visdom videre til” og som kan videreføre ens livsværk.

Gode mekanikere hænger ikke på træerne, så Torben siger med et skævt smil, at det også er en god måde at beholde og motivere Martin på. I det hele taget supplerer Martin og Torben hinanden rigtig godt, og de har formået at løfte standarden sammen.

TVH Bilers profil og værdier

På værkstedet hos TVH Biler findes alt det tekniske udstyr og maskinel til at kunne løse kundernes behov. Igennem tiden er investeret løbende i moderne udstyr for at alt kan udføres “in house”.

TVH Biler samarbejder med flere værksteder, som kommer til dem for at få udført særlige opgaver, som de ikke selv har kapacitet til at klare. De er også stolte over at fortælle, at de står for vedligeholdelse og reparation af Egedal Kommunes vognpark. Det kræver at man kan levere god service hver gang.

En af de ting TVH Biler ønsker at være kendt for er deres fejlfinding. At bilen diagnosticeres rigtigt. Helt konkret betyder det, at kunderne sparer penge.

Torben og Martin er enige om, at man på værkstedet altid har kunden i centrum. Det er ikke sjældent at den sidste prøvetur af bilen går forbi kundens egen adresse, hvis man bor i den anden ende af byen, hvis det kan hjælpe lidt på kundens logistik.

Gode og loyale kunder

Martin og Torben glæder sig over den store trofaste kundeskare de har opbygget igennem årene. Torben griner, da han fortæller at de f.eks. har en hel vej i Stenløse, hvor samtlige biler serviceres hos TVH. Således havde Torben sponsoreret snapsen til vejfesten, som tak for det gode samarbejde 🙂

I det hele taget har TVH Biler mange kunder, som har fulgt dem gennem årene – og Torben, Martin og resten af teamet arbejder hver dag på at det skal være en god oplevelse at få repareret bilen hos dem!

Tiden er fløjet afsted i det gode selskab. Jeg takker for et hyggeligt besøg og en spændende fortælling. Det er ikke sidste gang jeg stikker hovedet ind forbi det gode værksted med de smilende folk!

TVH Biler ApS
Frydensbergvej 2
3660 Stenløse

Tlf. 47 10 72 70

Du kan læse mere om TVH Biler på deres hjemmeside: https://www.tvhbiler.dk
Facebook: https://www.facebook.com/TVHBILER-302837396402888/

 

 

 

 

 

Fremhævede virksomheder

Loader…